Lees meer over onze pakketten of bestel direct!

Lees meer over het pakket

Bestel hier uw pakketten

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het vliegtuig.

Een veilige werkplek

Zowel de werkplek op kantoor als ook de werkplek thuis moet hygiënisch schoon blijven. Handcontactpunten reinigen en desinfecteren blijft belangrijk. We raken onder andere deurklinken, leuningen, toetsenbord en lichtschakelaars veelvuldig per dag aan. 

We kunnen besmettingen op simpele manier voorkomen. Desinfecteer uw handen met een door het WHO goedgekeurd desinfectiemiddel.  
1 fles Handgel WHO 500ml op basis van ethanol én waterstofperoxide. Een doeltreffend middel.

Daarnaast is het belangrijk om handcontactpunten góéd te reinigen en desinfecteren. 2 pakjes Rheosept-WD plus Wipes voor een snel werkende alcoholvrije desinfectie van belangrijke handcontactpunten. Doordat het natte doekje geen alcohol bevat kun je het gebruiken op grotere oppervlakken. Zorg dat de oppervlakte 1 minuut nat blijft, dan weet je zeker dat alles hygiënisch schoon wordt.

Download gratis de handcontactpunten- en instructiekaart voor kantoren. Klik op de afbeelding hiernaast, print de pdf en hang deze zichtbaar op in het kantoor. Bij afname van meer dan 20 pakketten plaatsen we uw logo gratis op de instructiekaart.

Sluit Menu