i-team Global

Verander uw manier van denken over schoonmaken

i-team Global richt zich op het ontwikkelen en ontwerpen van hoogwaardige machines, producten en hulpmiddelen. 
Hun doel is om het gehele schoonmaakproces gemakkelijker en leuker te maken. Bij i-team willen we alles volgens ons motto doen:

Inquire. Innovate. Inspire.

Deze waarden zijn leidend voor de manier waarop i-team haar producten ontwerpt. Deze waarden passen goed bij Haagclean. Wij geloven sterk in ons concept en vinden dat i-team daar een belangrijke rol in heeft.

Onderzoeken

De expertise, kennis en betrokkenheid van i-team in de branche is niet klakkeloos bedacht, maar is ontstaan aan de hand van de wensen van de gebruikers. i-team wil de hele manier van schoonmaken verbeteren en veranderen, in plaats van het model simpelweg te voorzien van een upgrade. Door continu feedback te verzamelen (in meerdere branches) en de nieuwste technologie te verkennen, kan i-team hun gebruikers toegang geven tot innovaties die een groot verschil kunnen maken voor de manier waarop men over schoonmaken denkt.

Innoveren

Vanaf de jaren 60 is er weinig verandering geweest bij schrobzuigmachines. Om de schoonmaakbranche te verbeteren, is i-team van mening dat verandering essentieel is. Om deze reden heeft i-team de manier van schoonmaken antropologisch onderzocht. Door de manier van gebouwonderhoud te observeren, frustraties aan het licht te brengen, te zien waar efficiëntie op tijd behaald kan worden en te kijken naar de machine zelf, kwam i-team tot fundamentele nieuwe inzichten.
Met deze inzichten heeft i-team de i-mop ontwikkeld: een beroemd voorbeeld van innovatie. Deze relatief compacte machine lost allerlei problemen op omtrent vloerreiniging. Dit is bewerkstelligd door de flexibiliteit van een mop te combineren met het vermogen en snelheid van industriële schrobzuigmachines. Door innovatie is het product sterk verbeterd. De i-mop is niet alleen ontworpen om te reinigen, maar vooral voor de schoonmaker.

Inspireren

i-team is een familie van wereldwijde distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. De i-team community is ingesteld op delen. i-team vindt dat het delen van kennis essentieel is voor het creëren van duurzame oplossingen.
Haagclean geeft in samenwerking met i-team deskundig advies, voert reparaties uit en ondersteunen u. 

Sluit Menu