Home > Nieuws > Greenspeed Priobio Assortiment > Bericht    
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Nieuws

Greenspeed introduceert probiotische reinigingsmiddelen

Greenspeed, producent en leverancier van ecologische schoonmaaksystemen, brengt een nieuwe lijn van probiotische reinigingsproducten op de markt. De producten sluiten perfect aan bij de ambitie van Haagclean om te streven naar een positieve impact op mens en milieu. Ze zorgen voor een optimale reiniging en zijn dé oplossing om geurproblemen in sanitaire ruimtes aan te pakken.

Benieuwd naar hoe probiotica juist werken?

 

Milieubevorderend

De probiotische producten bestaan uit goedaardige micro-organismen van natuurlijke oorsprong. Deze goede bacteriën verwijderen organische vervuiling die anders aanleiding geeft tot geurvorming. Wanneer ze na gebruik opnieuw in het milieu terecht komen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijk microbe-evenwicht.

Probiotica zijn dus niet enkel milieuvriendelijk, maar zelfs milieubevorderend!

 

Waarom probiotica?

Naast het groene aspect van deze detergenten zijn er nog andere voordelen ten opzichte van traditionele middelen:

 • Grondig en efficiënt: Probiotica verwijderen organische vervuiling tot diep in het oppervlak. Dit zorgt voor een onmiddellijk schoon resultaat. De probio-lijn van Greenspeed voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van EU Ecolabel.
  Het is de eerste probio-range dat het EU Ecolabel behaalde.
 • Weg met geurtjes: De bacteriën zijn in staat om geurmoleculen te absorberen. Daarnaast verwijderen ze stoffen die de slechte bacteriën omzetten in nare geurtjes.
  Probiotica werken dus zowel preventief als curatief!
 • Safety first: In tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten zijn de probiotische producten heel veilig in gebruik. Deze middelen op basis van goedaardige bacteriën zijn volledig vrij van gevarensymbolen.

Producten

 • PROBIO SAN: Probiotische sanitairreiniger voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking. Licht schuimend, voor reiniging van de gehele sanitaire ruimte. Met EU Ecolabel.
  Verpakkingen:
  1 liter: 37240
  5 liter: 37243
 • PROBIO MULTI: Probiotische interieurreiniger voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking. Licht schuimend, voor reiniging van waterbestendige oppervlakken. Met EU Ecolabel.
  Verpakkingen:
  1 liter: 37239
  5 liter: 37242
 • PROBIO FLOOR SCRUB: Probiotische vloerreiniger voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking. Niet schuimend, voor manuele en machinale toepassing van alle waterbestendige vloeren. Met EU Ecolabel.
  Verpakkingen:
  1 liter: 37241
  5 liter: 37244

LiveZilla Live Chat Software