Haagclean Official dealer i-team.

Rijswijk, 2019

Vanaf 2019 zijn wij trotse official partner van i-team Benelux. De i-team filosofie past extreem bij ons en onze werkwijze.

"Onze 4D concepten passen bij elkaar"

Net als Haagclean werkt i-team conceptmatig. Het motto van i-team: samen met partners intelligente, gemakkelijke en hoogwaardige schoonmaakmachines en -middelen leveren. Het aanbod varieert van i-mop schrobzuigmachines, i-vac stofzuigers, i-gum kauwgumverwijderaars tot i-light verlichtingsoplossingen. Daarnaast ook nog ergonomische innovaties voor de glasbewassing zoals de i-suit en i-wash. 

Het hart van i-team zijn schoonmakers, de dagelijkse i-user. Door hun manier van werken te veranderen van een schoonmaker met een emmer en een dweil naar iemand die een reeks mechanische oplossingen bedient wordt de schoonmaak meteen veel boeiender.

"Inquire. Innovate. Inspire"

Deze waarden zijn leidend voor de manier van het ontwerpen van machines en de interactie met relaties.

“Ze produceren ook gewoon hele goede en unieke machines”, aldus Berry Helmes – accountmanager bij Haagclean. “We hebben een uitgebreid assortiment wat betreft schrobzuigmachines, en dan is bijvoorbeeld de i-mop een mooie toevoeging aan deze collectie. 

Onze concepten passen goed bij elkaar. Wij richten ons met het Haagclean concept op onze relaties. We willen onze relatie goed van dienst zijn, haar medewerkers goed informeren, instrueren en opleiden. 

Daarnaast zorgen we met de producten die we leveren dat ze goed en eenvoudig werken, milieuvriendelijk zijn en ook nog eens kostenbesparend. 

Klinkt erg als de filosofie van i-team, nietwaar?

i-team en Haagclean zijn
trotse partners van

Rijswijk, 2019

Niet alleen maken we het  reinigingsproces duurzamer,  wat resulteert in een enorme waterbesparing,  i-team compenseert ook elke druppel water die we gebruiken tijdens onze  schoonmaakactiviteiten  door de bouw te ondersteunen van nieuwe waterputten  die een gelijke hoeveelheid  schoon water produceren.

"We geven een liter per liter terug via Made Blue"

Sluit Menu