Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
Abena

Abena

Dagelijkse verzorging en bescherming

De samenwerking tussen Haagclean en Abena begon een aantal jaar geleden tijdens onze zoektocht naar disposable nitril handschoenen. Abena is een zorgprofessional dat dagelijks het verschil wil maken in het leven van mensen. Door op zoek te gaan naar oplossingen die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren heeft Abena inmiddels een grote naam in onze branche. Dankzij Abena kunnen wij kwaliteitsproducten aan onze relaties leveren. "Because we care" is de drijfveer en dat past prima bij Haagclean.

Handschoenen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor de schoonmaak- en zorgprofessionals. Door handschoenen te dragen bescherm je jezelf, je collega's én cliënten, kinderen en bezoekers tegen de overdracht van ziekteverwekkers. De handschoenen van Abena zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig nitril. Nitril handschoenen bieden een goede bescherming en zijn daarnaast comfortabel te dragen. De handschoenen zijn gecertificeerd als persoonlijk beschermingsmiddel, maar zijn ook geschikt voor het verwerken en bereiden van voedsel. 

Na een perfecte leverancier van disposable handschoenen gevonden te hebben is het assortiment snel uitgebreid. Bekijk bijvoorbeeld onze biologisch composteerbare koffiebekers of overige food disposables.