Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst

Productinformatie

AciGel VG7 20L - Zuur gelreinigingsmiddel

Acigel is een zure gelreiniger ontworpen voor dagelijks en periodiek gebruik in de voedingsmiddelen-, dranken- en zuivelindustrie.

Acigel is een reiniger op zuurbasis die een mengsel van bevochtigers en emulgatoren bevat. Bij verdunning met water wordt een ''thixotrope'' gel gevormd die sterk hecht aan oppervlakken en zo de beschikbare contacttijd voor penetratie van grond en kalkaanslag verhoogt. Het product kan met een minimale hoeveelheid water eenvoudig worden weggespoeld zonder plakkerige afzettingen op het oppervlak achter te laten. Acigel wordt met name aanbevolen voor het verwijderen van uitgeharde eiwitresten en waterhardheidsaanslag. Acigel kan worden aangebracht als een luchtige gel (schuimgel) of als een conventionele gel en is geschikt voor gebruik met een breed scala aan applicatieapparatuur.

Effectief tegen hardheid en eiwitaanslag. Kan worden aangebracht op verwarmde oppervlakken. Thixotrope gel zorgt voor maximale contacttijd. Toepassing als schuimgel helpt bij zichtbaarheid. Gratis af te spoelen, na gebruik eenvoudig te verwijderen van plantoppervlakken.

Algemene gegevens

Artikelnummer 26002
Gewicht 4,17 kg
Verpakking
Verpakt per stuks/doos

Downloads

26002_Diversey_AciGel_VG7_indus._-_20ltr_-_MSDS.pdf Bijlage 26002 Diversey AciGel VG7 indus. - 20ltr - MSDS.pdf
26002_Diversey_AciGel_VG7_indus._-_20ltr_-_PIS.pdf Bijlage 26002 Diversey AciGel VG7 indus. - 20ltr - PIS.pdf

Goed te combineren met

Bijlagen

Vergelijkbaar