Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
CCPi

CCPi

Voor een oplossingsgerichte aanpak

CCP International B.V. is ontwikkelaar en producent van reinigings- en conserveringsproducten.

Bjorn Bulte, marketeer: “Met een totaalpakket aan producten zorgen wij voor oplossingen en werken wij samen met Haagclean om meerwaarde te creëren voor onze relaties. Dit intensieve partnership stelt ons in staat om onze relaties proactief te adviseren en hiermee te ontzorgen op het gebied van reiniging en bescherming van alle soorten ondergronden.

Naast een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige reinigings-, conserverings- en onderhoudsproducten hechten wij veel waarde aan ondersteuning van onze relaties. Wij hebben geen productverkoop voor ogen, maar willen onze relaties een totaalconcept leveren, dat gebaseerd is op hún wensen. CCP International en Haagclean zien de vraagstukken van onze relaties als uitdagingen die wij graag samen tot een goed einde brengen!

We vinden elkaar ook in het zoeken naar duurzame en gebruiksvriendelijkere oplossingen. CCP International is een flexibele organisatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op vragen die er leven bij relaties van Haagclean. Wij zien Haagclean dan ook als een zeer gewaarde partner in de regio Haaglanden.”