Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst
Best Choice

Productinformatie

Clax Mild - 20L

Clax Mild is een compleet, enzymatisch, vloeibaar hoofdwasmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in commerciële- en ziekenhuiswasserijen, en wasserijen in eigen beheer.

Het product is geschikt voor automatische en handmatige dosering en kan toegepast worden in zacht tot hard water, bij temperaturen van 30 tot 60°C. Clax Mild is geschikt voor het wassen van alle (gekleurde) katoenen en polyester/ katoenen stoffen.

Clax Mild is een laag alkalisch, mild product, gebaseerd op een effectief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen, waterontharders, antivergrauwingsmiddelen en enzymen. De versterkende eigenschappen, gebaseerd op hardheidsbinders zorgen voor een lage concentratie calciumionen en voorkomen zo de neerslag van wasmiddelcomponenten. Clax Mild is geformuleerd met een mengsel van anionogene en niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen wat zorgt voor goede resultaten bij de verwijdering van vuildeeltjes en vettig vuil. De aanwezigheid van enzymes zorgt voor de afbraak van eiwit wat de verwijdering van eiwithoudende vlekken zoals bloed en voedselvlekken vergemakkelijkt. Dit product wordt voornamelijk ingezet als hoofdwasmiddel. Het kan echter ook toegepast worden samen met een alkali-booster (voor zwaar bevuild textiel). Clax Mild wordt gebruikt voor het reinigen van (gekleurd) textiel van ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen, hotels en restaurants. Daarnaast is het product ook geschikt voor het wassen van delicate weefsels.

Algemene gegevens

Artikelnummer 10479
Gewicht 4,18 kg
Verpakking
Verpakt per stuks/doos

Downloads

10479_Clax_Mild_33B1_-_20ltr_-_PIS.pdf Bijlage 10479 Clax Mild 33B1 - 20ltr - PIS.pdf
10479_Clax_Mild_33B1_-_20ltr_-_MSDS.pdf Bijlage 10479 Clax Mild 33B1 - 20ltr - MSDS.pdf

Goed te combineren met

Bijlagen

Vergelijkbaar