Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst

Productinformatie

Enduro Eco VE9 20L

EnduroEco is een reiniger op zuurbasis, ontworpen voor dagelijks en periodiek gebruik in de voedingsmiddelen-, dranken- en zuivelindustrie.

EnduroEco is een vloeibare reiniger op zuurbasis met langdurig contact, ontworpen voor milieureiniging in een breed scala van voedsel- en drankverwerkingsprocessen. EnduroEco is een volledig nieuwe 'Thixofoam'-technologie. Bij toepassing hecht EnduroEco zich aan verticale oppervlakken voor een langere contacttijd. EnduroEco wordt met name aanbevolen voor het verwijderen van uitgeharde eiwitresten en waterhardheidsaanslag. EnduroEco biedt vergelijkbare applicatiekenmerken en de zichtbaarheid van een schuimreinigingsmiddel. Het zorgt ook voor de verlengde retentietijden en verbeterde reiniging die kenmerkend zijn voor een geloplossing. Na de gewenste inwerktijd spoelt EnduroEco-schuim vrij en stort het in de afvoer in een fractie van de tijd van traditionele schuimen. EnduroEco is gebaseerd op de unieke EnduroPower-technologie en is vrij van QAC.

Verlengde contacttijd. Effectief tegen hardheid en eiwitaanslag. Kan worden aangebracht op verwarmde oppervlakken. Snel spoelen en inklappen: vermindert arbeid, bespaart tijd en water en produceert minder afvalwater. Vrij spoelen: laat een schoon, waterbreukvrij oppervlak achter.

Algemene gegevens

Artikelnummer 10515
Gewicht 4,17 kg
Verpakking
Verpakt per stuks/doos

Downloads

10515_Diversey_EnduroEco_VE9_indus._-_20ltr_-_MSDS.pdf Bijlage 10515 Diversey EnduroEco VE9 indus. - 20ltr - MSDS.pdf
10515_Diversey_EnduroEco_VE9_indus._-_20ltr_-_PIS.pdf Bijlage 10515 Diversey EnduroEco VE9 indus. - 20ltr - PIS.pdf

Goed te combineren met

Bijlagen

Vergelijkbaar