Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
Greenspeed

Greenspeed

Microvezelspecialist

Greenspeed werd meer dan 20 jaar geleden in Nederland opgericht. Sinds jaren zijn wij leverancier van haar efficiënte, duurzame, innovatieve en gebruiksvriendelijke producten.

Het microvezelschoonmaaksysteem maakt Greenspeed tot een toonaangevend merk in de Europese professionele schoonmaakmarkt. Het bedrijf ontwikkelt slimme schoonmaakoplossingen, die een positieve impact hebben op mens en milieu. Het sprenklersysteem is en blijft een uniek systeem om vloeren te reinigen, de Hydra is extra wendbaar en hygiënisch vloertrekker- en dweilsysteem. Greenspeed blijft de markt verbazen met vooruitstrevende duurzame concepten, die de schoonmaker als verrassend en innovatief ervaart.

Dit sluit nauw aan bij Haagclean. Wij omarmen innovatie en zetten met durf vernieuwende concepten in de markt. Door de overname van Ecover Professional begin 2016, biedt Greenspeed nu een all-in-one schoonmaakconcept aan van duurzame microvezelsystemen. De microvezeldoeken van Greenspeed zijn als eerste in de branche binnen de Benelux gecertificeerd met het Nordic Swan Ecolabel. Deze certificering staat garant voor de hoogste productkwaliteit, een ecologisch verantwoorde productieketen van 'cradle to cradle' en gegarandeerde efficiëntie in de praktijk. De microvezeldoeken maken op een gebruiksvriendelijke manier schoon met een minimum aan water en ecologische detergenten. Het mooie aan deze slimme schoonmaakoplossingen is dat ze een positieve impact hebben op de gebruiker, op het milieu en op de schoonmaakbranche.