Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
i-team

i-team

Informeren, innoveren en inspireren

De kernwaarden van i-team zijn de principes die bepalen hoe de producten ontworpen worden en hoe Haagclean, namens i-team, met haar relaties omgaat.

Informeren
Expertise, kennis en betrokkenheid in de markt heeft niet alleen betrekking op productie van artikelen. Haagclean draagt deze visie al jaren uit en heeft in i-team een perfecte partner gevonden. Als team houden we voortdurend rekening met de wensen van onze relaties. We willen echt het hele schoonmaakproces verbeteren en veranderen, in plaats van alleen maar nieuwe producten de zaak in te duwen. Door continu feedback van relaties uit verschillende branches te verzamelen en de nieuwste technologie te onderzoeken, kunnen we onze relaties innovatieve producten bieden die een enorm verschil maken in de manier waarop hun bedrijf schoonmaakt.

Innoveren
We nemen als voorbeeld de i-mop schrobzuigmachine. Sinds de jaren '60 is er weinig veranderd aan de schrobzuigmachine. Wij zijn van mening dat verandering essentieel is om de schoonmaakbranche te verbeteren. Daarom is i-team global het schoonmaken gaan bestuderen. Door te observeren hoe gebouwen worden gereinigd, door frustraties bloot te leggen en te kijken waar tijd wordt verspild, door de complexiteit van machines onder de loep te nemen kwam i-team tot geheel nieuwe inzichten.

Met deze inzichten ontwikkelde i-team de i-mop, een beroemd voorbeeld van innovatie. Deze relatief compacte machine lost problemen van vloerreinigingssystemen op, doordat de flexibiliteit van een vloerwisser wordt gecombineerd met de kracht en snelheid van industriële schrobmachines. Door innovatie blijven we onze producten verbeteren. Niet alleen ontworpen om schoon te maken, maar vooral voor de schoonmaker.

Inspireren
i-team is een mondiale familie van distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. Bij de i-team gemeenschap draait het om delen: wij geloven dat kennis delen essentieel is voor het creëren van duurzame oplossingen. In samenwerking met i-team wij van Haagclean u deskundig advies, reparaties van machines en communicatie-ondersteuning. Als u nog iets wilt weten over ons, onze producten of onze reinigingsoplossingen, is een telefoontje of een e-mail voldoende.