Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst

Productinformatie

Mat 300x91.5cm i-matt

I-Matt - Systeem voor vloerveiligheid

i-matt is een schoonloopmat die lang meegaat en de vloerveiligheid en het schoonmaakgemak enorm verbetert. De superieure prestaties van de i-mop sluiten naadloos aan op de i-matt. Voeg i-protect HDD met aXonnite® toe aan uw reinigingsprotocol en uw matten worden nog schoner. Ook wordt nieuwe verontreiniging voorkomen zodat schoonmaken in de toekomst eenvoudiger en sneller gaat.

Door i-team ontwikkelde, klevende achterkant - Blijven op hun plaats tijdens het schoonmaken
In plaats van tijd en geld te verspillen aan het verplaatsen van matten, maakt u de vloer gewoon schoon terwijl i-matt blijft liggen. De mat blijft tot 12 weken op zijn plaats! Dankzij de door ons ontwikkelde, zelfklevende achterkant blijft i-matt op zijn plaats terwijl u schoonmaakt. U gaat gewoon met de i-mop over het duurzame en sneldrogende oppervlak met laag profiel heen zonder een zware, vieze tapijtmat te hoeven verplaatsen.

Absorberende technologie van EFM - De hele dag vloeren schoner houden
De vuilabsorberende laag van i-matt vangt het water en het vuil bij de deur op en houdt de vloeren gedurende de dag schoner. Dikke, logge gehuurde matten absorberen niet, waardoor het water op het oppervlak blijft liggen. Zo niet bij i-matt omdat dit is voorzien van de absorberende technologie van EFM™ (Entangled Fibre Matrix). Het water wordt verspreid door superdun materiaal, zodat de mat snel opdroogt. En de in elkaar grijpende vezels houden vuil vast en voorkomen dat dit er wordt ingelopen.

Unieke technologieën van i-mop en i-protect - Verminder de impact op het milieu
Voorkom dat er agressieve chemische wasmiddelen in de watervoorziening terechtkomen en reduceer met i-matt de gevolgen voor het milieu met 92%. Wanneer u matten met een rubberen achterkant verzendt om te worden gereinigd, geeft dit hoge milieukosten. Het benzineverbruik en de vervuiling door het transport, het gebruik van agressieve chemicaliën en de grote hoeveelheid water die nodig is voor het reinigen. i-matt kan ter plaatse worden gereinigd met de unieke technologie van i-mop en i-protect. Met behulp van dit systeem kunt u niet alleen zorgen voor een onovertroffen, duurzame en grondige reiniging, maar zorgt u ook dat elk grammetje chemicaliën en elke druppel water nuttig worden gebruikt.

superdun absorberend materiaal - Slipgevaar verminderen
Natte vloeren zorgen voor slipgevaar. Het superdunne absorberende materiaal van i-matt vangt het water op en verspreidt dit zodat de mat weer snel opdroogt en de vloeren droog en veilig blijven. Dankzij de klevende onderkant bolt de mat nooit op, ontstaan er geen rimpels en verschuift de mat niet. De mat heeft een antislipfactor van R13, waardoor het slipgevaar en bijbehorende claims drastisch afnemen, in sommige gevallen zelfs met 90%.

Beter voor iedereen
Of u nu lid bent van het schoonmaakteam, werkt in het gebouw, eigenaar bent van het bedrijf of op bezoek bent als klant: i-matt maakt het leven prettiger. Er hoeven geen matten met een rubberen onderkant worden verplaatst om schoon te maken. Er zijn geen rimpels in de mat waarover mensen kunnen struikelen. En geen verschuivende matten die een slordige indruk maken. i-matt is netjes, schoon en veilig en ziet er aantrekkelijk uit.

Algemene gegevens

Artikelnummer 37467

Downloads

Goed te combineren met

Vergelijkbaar