Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst

Productinformatie

Oxivir Exel Wipe CE 100st.

De Oxivir Excel Wipe CE is een gebruiksklare, één staps reiniger en desinfecterend doekje, met een breed effectiviteits spectrum en korte contacttijden.

Gebaseerd op Diversey's gepatenteerde waterstofperoxide formulering. Oxivir Excel Wipe CE kan gebruikt worden op medische hulpmiddelen en materialen en op niet poreuze, harde oppervlakken. Bacterie-, virus- en gistdodend. Effectieve reiniger. Desinfecteert in één minuut. Gebruiksvriendelijk en veilig. Gemakkelijk in gebruik, vereist geen voorbereiding en hoeft niet naar de wasserij. Geurloos. De actieve stof wordt afgebroken in water en zuurstof. Naspoelen niet nodig De brede effectiviteit geeft het hoogste niveau voor patiënt bescherming.

Uitgebreid getest op Europese normen en effectief tegen meerdere belangrijke pathogene, het product heeft een volledig virus claim, inclusief het Poliovirus, Adenovirus, en Murine Norovirus. Het product wordt beschouwd als effectief tegen alle enveloped virussen zoals: HIV, HBV, HCV, Influenza, Vaccinia virus en Coronavirus.

Korte contacttijden zorgen ervoor dat het oppervlak vochtig kan blijven om het desinfecteren te kunnen garanderen. Uitstekende reinigende werking. Veilig voor gebruik bij patiënten, bezoekers, niet irriterend voor ogen en de huid. AHP formulering is mild voor oppervlaktes en verlengt de levensduur van het materiaal. Geschikt voor gebruik in hoog risico gebieden zoals Gezondheidszorg inclusief de OK, IC, Neonatologie en patiëntenkamers. Niet bedoeld voor gebruik op invasieve medische hulpmiddelen.

Algemene gegevens

Artikelnummer 37594
Verpakking
24 stuks per doos

Downloads

Goed te combineren met

Vergelijkbaar