Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
Perfect Plan

Perfect Plan

Schoonmaken is een vak

De dienstverlening bij Haagclean gaat ver! Ruud Ter Smitte: “We zijn er trots op dat we zoveel extra’s kunnen bieden. Ook op het gebied van opleiding helpen we opdrachtgevers graag. Hiervoor werken we samen met Perfect Plan Opleidingen. Dit bedrijf is in 2015 opgericht door drie kenners vanuit de schoonmaak branche: “Met onze opleidingen willen wij schoonmaakmedewerkers inzicht geven in hun werk om zo de kwaliteit te verbeteren. Het gaat niet om het aanleren van een ‘kunstje’. Met onze opleiding ontwikkelen we kennis van schoonmaak en leren we vaardigheden die op de werkvloer toegepast kunnen worden.

Opleiden zorgt voor gemotiveerd personeel en verhoogt de kwaliteit van het werk. Perfect Plan Opleidingen heeft een samenhangend pakket (vak)opleidingen. Van de basisopleiding tot vloerenspecialist. We verzorgen daarnaast ook hospitality trainingen.” Ruud: “Deze opleiding kunnen bij ons plaatsvinden. We hebben hier een mooie ruimte voor. Bovendien kunnen cursisten direct de producten en apparaten (middelen, materialen & machines) zien.

Haagclean en Perfect Plan vinden samen dat schoonmaken een beroep is dat respect verdient, maar op dit moment te veel wordt ondergewaardeerd. Wij kunnen goed in beeld brengen wat een schoonmaakteam doet in een jaar. Als je alles op een rijtje zet, is dit veel meer dan je verwacht.