Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
TASKI Machine Madness

TASKI Machine Madness

Met TASKI heeft u voor elke situatie, ruimte en oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Lees meer over deze actie!

Iedere gekochte TASKI machine bespaart u geld gedurende de levensduur van de machine in vergelijking met eenzelfde machine van de concurrent.

Bij aankoop van een TASKI Swingo uit de actie maakt u kans op een cursus vloeronderhoud ter waarde van €1400,-. Vraag naar de voorwaarden bij uw relatiemanager.

Bekijk onze actiepagina!

Of download de brochure

Schoonmaakbedrijven
Bij Haagclean maken we de totale kosten van het schoonmaakproces voor u inzichtelijk. Van arbeid tot middelen, van kwaliteit tot kapitaal. Wij ondersteunen u tijdens het gehele proces om uw werkzaamheden slagvaardiger, duurzamer en kostenefficiënter te maken. Zo zorgen de TASKI schrobzuigmachines en de gepatenteerde IntelliDose & IntelliFlow systemen bijvoorbeeld voor een verhoogde productiviteit.

Hospitality
Een verzorgde en goed uitziende vloer is zeer belangrijk binnen de retail. Haagclean biedt een uitgebreid assortiment TASKI machines voor vloeronderhoud voor verschillende soorten vloeren en voor verschillende toepassingen; machines voor het strippen, polijsten, schrobben, reinigen, onderhouden en wassen.

Zorg
Bij Haagclean begrijpen we als geen ander hoe belangrijk de zorg en de veiligheid is voor de ouderen binnen de verpleeghuiszorg. TASKI machines zijn zo ontworpen dat ze zorgen voor een hoge productiviteit, met altijd oog voor veiligheid. Door het gebruik van TASKI machines heeft u gegarandeerd glimmende en schone vloeren. Niet alleen voor grote locaties, maar ook voor de kleinschalige verpleeghuiszorg.

De actie loopt tot 18-12-2021.