Wij staan geheel tot uw dienst. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel expertise in diverse gebieden binnen de schoonmaakbranche.

beheer@haagclean.nl

Keuzenummer 1

Meten is weten

We kunnen snel vaststellen welke oplossing benodigd is voor elk vraagstuk op gebied van schoonmaak en onderhoud. Dit zonder gebonden te zijn aan leveranciers. We denken buiten het boekje. Ook voor allerlei soorten metingen en onderzoeken zijn we beschikbaar. We gaan graag de uitdaging aan!

Schoonmaken is een vak. Wij verstaan het.

Vloeronderhoud

De verzorging van vloeren neemt een belangrijk deel voor haar rekening van het totale schoonmaakonderhoud van een gebouw, in veel gevallen meer dan 45%. De keuze voor de methodiek van vloeronderhoud ligt aan de vloerafwerking. Er zijn veel soorten vloerafwerking en methodes. Er zijn ook veel systemen en producten.

We hebben veel verstand van vloeronderhoud en kunnen u adviseren. Dit advies leidt tot het beste resultaat tegen de laagste kosten.

Managementinformatie

Het opstarten en onderhouden van een schoonmaakproject kan lastig zijn. Welke investeringen zijn er, en is een project lucratief? Welk productpakket gaat er heen en welk personeel wordt ingezet? We helpen u met het opstarten van een project en houden graag een evaluatie om onze samenwerking te beoordelen.

We gaan graag met onze relaties in gesprek om processen te optimaliseren.

Sluit Menu