Onze marketing is uw marketing. We helpen u graag met uw bedrijf in een beter daglicht te zetten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

support@haagclean.nl

Keuzenummer 3

Instructiekaarten

We hebben een arsenaal aan instructiekaarten. Hoe reinig je het beste een toiletruimte dagelijks en periodiek? Hoe moet je nu eigenlijk stofwissen? We hebben het voor u in kaart gebracht. In combinatie met ons productpakket is het een onverslaanbare combinatie: alle producten uit het pakket staan in deze kaarten.

Uw personeel heeft altijd inzicht in de aanbevolen werkwijze.

CONCEPTEN BORGEN​

Ons concept, waarbij de kwaliteit omhoog en de kosten omlaag gaan, is niet lastig om te implementeren. Met behulp van onze expertise en diverse documenten helpen we u stap voor stap met het in gang zetten van werken volgens ons (en uw) concept. Wilt u van ons concept úw concept maken? We helpen u!

Implementeren van ons concept: stap voor stap, eenvoudig en overzichtelijk.

Logodesign en bedrijfskleding

U bent bij ons aan het juiste adres voor bedrukking van bedrijfskleding. Onze designer helpt u graag met een ontwerp voor de bedrukking. Als u geen bedrijfslogo hebt kunnen wij deze voor u ontwerpen. Op naar een professionele uitstraling.

Werk aan de uitstraling van uw personeel door zichtbare bedrijfskleding.

INSTRUCTIEBOEKJE​

Het is verstandig om uw personeel op te leiden. Schoonmaken is een vak. Als ondersteuning hebben wij een instructieboekje samengesteld. In dit boekje worden de basisprincipes in het schoonmaken uitgelegd. De basis is de richtlijn infectiepreventie volgens het LCHV en de normen voor de basisopleiding schoonmaak van het RAS. Het tweede gedeelte van de handleiding is een instructie (stap voor stap) over het schoonmaken van diverse ruimten.

Uw personeel goed geïnstrueerd aan de slag met ons instructieboekje!

WERKWAGENDISPLAYS​

Geef u werkwagen een persoonlijke touch door er een display op te zetten. Een mooie kans voor extra promoten van uw bedrijf: een werkwagen is op zichzelf al een mooie eyecatcher, met een display op maat (met uw logo en die van uw klant), een mooie foto van het bedrijf of uw concept – gratis reclame! 

Geef uw bedrijf meer uitstraling op locatie! Wij maken het ontwerp voor u.

Sluit Menu