Onze Technische Dienst staat voor u klaar. 
Onze werkplaats is geopend op werkdagen van 7.00 tot 16.00

telescoop@haagclean.nl

Keuzenummer 2

ONDERHOUD EN REPARATIE MACHINES

Is uw machine kapot of is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Onze monteurs staan met schroevendraaiers en waterpassen klaar om het defect zo spoedig mogelijk op te lossen. Voor onze planning kunt u het beste vooraf even bellen – dan zetten wij het in onze agenda. We proberen u zo spoedig mogelijk te helpen!

Welke machine dan ook. Van schrobzuigmachine tot stofzuiger. We fixen het.

TELESCOOPSTELEN​

Zoek het hogerop en zoek een steel die tot grote hoogte kan reiken! We hebben diverse mogelijkheden. 

Met beide voeten op de grond op een hoogte van 20 meter werken? 

GLASBEWASSINGSSYSTEMEN​

Bij ons kunt u terecht voor een op maat ingebouwd glasbewassingssysteem. En dan bedoelen we echt op maat, dus geen kant-en-klare units die net wel of net niet passen. We meten de bestelwagen of aanhanger eerst in en plaatsen de unit volgens uw wensen en mogelijkheden. We slaan hierbij ook geen stap over. 

Laat u inspireren om uw business naar een hoger niveau te tillen!

HOGE DRUK​

Wilt u er wat druk op? We werken samen met DiBo en kunnen diverse Hoge Druk Units (HD-units) leveren. Van kleine hogedrukreinigers als de DiBo PW-CH21 tot de grote hogedruktrailer als de DiBo JMB-M/M. Die laatste kunt u trouwens ook huren.

Naast het uitgebreide assortiment koud- en warmwater hogedrukreinigers is DiBO een gekend leverancier met een ruim aanbod in mobiele hogedrukreinigers op trailer.

Sluit Menu