Onze verkoopafdeling staat voor u klaar. 
Onze winkel is geopend op werkdagen van 7.00 tot 16.00

verkoop@haagclean.nl

Keuzenummer 1

UITGEBREID ASSORTIMENT​

We doen ons uiterste best om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden. Voor elk schoonmaakwerk een product. We houden ons ook bezig met innovatieve duurzame oplossingen. 

Kom langs, neem een koffie, en laat u informeren.

PRODUCTPAKKET MET LAGE COST-IN-USE​

Voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden hebben we een pakket ontwikkeld waarmee schoonmaakmedewerkers alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. In het pakket zitten producten voor sanitair, interieur, keukens en vloeren. 
Door de juiste keuze in doseersysteem voor schoonmaakmiddelen en hoge kwaliteit microvezelmateriaal wordt de laagste cost-in-use ooit bereikt.

Standaard pakketten ondersteund door instructiematerialen: altijd duidelijkheid!

WERKWAGEN OP MAAT​

Een groot gedeelte van de totale kosten binnen de schoonmaak zit in de uitvoering. 95% van de kosten is arbeid – de overige 5% is materialen, middelen en machines. Door efficiënt te werken met de juiste materialen kun je de 95% aanpakken en kosten besparen – en dus budget over houden voor kwaliteitsverbetering. Met een compleet ingerichte werkwagen wordt dit resultaat bereikt.

Kosten besparen en kwaliteit verhogen!

MACHINES​

Een machine is vaak een investering die zich terugverdient. Het kiezen van een machine is vaak een lastige keuze. We werken samen met verschillende leveranciers zoals Nilfisk, TASKI, i-team, DiBo, Cleanfix en meer. We helpen u met het kiezen van de juiste machine voor de juiste omgeving.

Er zijn veel verschillende soorten machines, wat is de beste keuze?

SPECIALISTISCHE REINIGING

We hebben in ons assortiment diverse professionele schoonmaak-, onderhouds- en beschermingsmiddelen. We werken samen met Cleaning Care Products (CCPi), zij zijn een ontwikkelaar en producent van professionele en innovatieve onderhoudsproducten voor de reiniging en bescherming van diverse ondergronden.

Talloze middelen en wij weten precies welk middel u nodig heeft.

PROBIOTISCHE REINIGING​

Probiotische producten bestaan uit goedaardige micro-organismen van natuurlijke oorsprong. Deze goede bacteriën verwijderen organische vervuiling die anders aanleiding geeft tot geurvorming. Probitica zorgt voor een onmiddellijk schoon resultaat en zijn veilig in gebruik.

Probiotica zijn dus niet enkel milieuvriendelijk, maar zelfs milieubevorderend!

Sluit Menu