Home > Wij zijn > Ons profiel    
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Nieuws
Ons profiel
Onze gegevens
Schema totaal beheersplan

Ons profiel


Haagclean Products BV

  • Haagclean is de vak groothandel voor de professionele schoonmaak. Wij stellen onze relatie altijd centraal en ons advies ligt op de beste producten, voor de juiste omgeving, tegen de laagst mogelijke kosten. Het oplossen van problemen en het verlenen van (technische) service zit in onze bedrijfsgenen. Vakkennis is onze absolute basis.


Verkoop en afhaalbalie, ma t/m vrij, van 07:00 tot 16:00 uur

  • voor informatie, advies, afhandeling en afhaal van uw bestelling.

Account beheer & support, ma t/m vrij, van 09:00 tot 17:00 uur

  • voor het onderhouden, ondersteunen en faciliteren van onze relaties op het gebied van de professionele schoonmaak, onderhoud en hygiene.

Technische services (dienst), ma t/m vrij, van 07:00 tot 16:00 uur

  • wij beschikken over een merk onafhankelijke technische dienst voor onderhoud en reparatie(s) aan alle merken professionele machnies. Dit kan in onze eigen werkplaats of op locatie uitgevoerd worden, service pakketten

Logistieke service, ma t/m vrij, van 07:00 tot 16:00 uur

  • wij bezorgen zonder bijkomende kosten in ons gehele werkgebied (Randstad) op werkkast niveau. Tevens voorzien wij u graag van ondersteunende materialen (product informatie, veiligheidsbladen), kaart werkgebied

Administratie, ma, di, don, van 09:00 tot 14.30 uur

  • voor het verwerken en administreren van nieuwe relaties. Tevens de financiele en administratieve afwikkeling van in-en verkoop, HRM en secretariaat.

USP's


terug

LiveZilla Live Chat Software