Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
MTS Euro Products

MTS Euro Products

The clear and clean solution

"De heldere en schone oplossing", het motto van onze leverancier MTS Euro Products is simpel. Servicegericht en milieubewust, Haagclean en MTS Euro Products vinden samen de perfecte oplossing voor onze relaties. In samenwerking met MTS Euro Products als leverancier voor hygiëneproducten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, non-woven doeken, absorptiematerialen en poetsdoeken kunnen wij onze relaties een totaalconcept leveren. Een concept dat kostenbesparend is in verbruik, met een minimale investering in dispensers zonder installatiekosten. 

De Quartz Line dispensers van Euro Products staan voor hoogwaardige en betaalbare kwaliteit. De complete lijn is verkrijgbaar in wit, zwart en zilver (RVS look). De dispensers hebben een tijdloos design en passen in elk interieur. De Quartz Line is zeer compleet en bestaat uit 46 dispensers.

MTS Euro Products staat voor service, gemak, betaalbare dispensers en lage verbruikskosten. Zij stellen de dispensers kosteloos beschikbaar via bruikleencontract. Neem contact op voor meer informatie!