Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 
Welkom bij Haagclean

De topklasse van de professionele schoonmaak

Lees meer over Haagclean
De topklasse van de professionele schoonmaak

Haagclean concept

Professioneel schoonmaken is, zoals het woord al zegt, een vak. Maar de huidige trend is dat het steeds sneller en goedkoper moet. Om onze klanten hierbij te ondersteunen, bieden wij een service in de vorm van een concept.

Ons concept bestaat uit producten van topkwaliteit en ergonomisch vormgegeven hulpmaterialen voor de professionele schoonmaak. Het zorgt voor blijere medewerkers, lagere kosten en draagt bij aan een schoner milieu en hygiënische leef- en werkomgevingen.

Lees meer

Marketing

Wij delen graag onze kennis en expertise met onze relaties. Onze relaties kunnen gebruikmaken van onze instructiekaarten, brochures en posters, maar ook displays, reclame- en marketingmateriaal en documenten. Dit bespaart u veel rompslomp en kosten. Uw marketing is tenslotte ook onze marketing. Zo winnen we allebei!

Lees meer

Technische dienst

We hebben onze eigen merkonafhankelijke technische dienst in huis. Dit team van vakspecialisten voert reparaties, onderhoud en keuringen uit aan schoonmaakmachines en hogedrukunits. Zij verzorgen ook de inbouw en het onderhoud van telescoop-glasbewassingssystemen.

Lees meer

Bestelgemak

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en onze service. Zo bestelt u gemakkelijk in onze webshop met de zekerheid dat uw bestelling snel in huis is. Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen, of een bezoekje brengen aan onze showroom in Rijswijk, Zuid-Holland.

Lees meer

Werkgebied

Ons werkgebied houden we bewust op lokaal niveau, dus in de buurt van onze klanten. Ons werkgebied is de Randstad. Zo blijven we goed bereikbaar voor onze doelgroep en kunnen we te allen tijde service verlenen of producten leveren. Wij beschikken over een eigen team van chauffeurs dat vlot kan leveren in de regio.

Lees meer

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten
De normeringen van werkschoenen

De normeringen van werkschoenen

Werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende normeringen. In dit artikel staat een overzicht van de normen van de schoenen uit ons assortiment.

Advies over de juiste mondmaskers

Advies over de juiste mondmaskers

Een schema met de beste en slechtste opties voor mondmaskers. Weet waar u aan toe bent!

Vacatures bij Haagclean

Vacatures bij Haagclean

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan, ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken, werk je ordelijk en zeer nauwkeurig?

Naar het nieuwsoverzicht

Onze merken

Haagclean is dé vakgroothandel voor de professionele schoonmaak in de Randstad. Onze relaties verdienen het beste advies en de beste producten.

Bekijk alle merken