Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 
Welkom bij Haagclean

De topklasse van de professionele schoonmaak

Lees meer over Haagclean
De topklasse van de professionele schoonmaak

Haagclean concept

Professioneel schoonmaken is, zoals het woord al zegt, een vak. Maar de huidige trend is dat het steeds sneller en goedkoper moet. Om onze klanten hierbij te ondersteunen, bieden wij een service in de vorm van een concept.

Ons concept bestaat uit producten van topkwaliteit en ergonomisch vormgegeven hulpmaterialen voor de professionele schoonmaak. Het zorgt voor blijere medewerkers, lagere kosten en draagt bij aan een schoner milieu en hygiënische leef- en werkomgevingen.

Lees meer

Marketing

Wij delen graag onze kennis en expertise met onze relaties. Onze relaties kunnen gebruikmaken van onze instructiekaarten, brochures en posters, maar ook displays, reclame- en marketingmateriaal en documenten. Dit bespaart u veel rompslomp en kosten. Uw marketing is tenslotte ook onze marketing. Zo winnen we allebei!

Lees meer

Technische dienst

We hebben onze eigen merkonafhankelijke technische dienst in huis. Dit team van vakspecialisten voert reparaties, onderhoud en keuringen uit aan schoonmaakmachines en hogedrukunits. Zij verzorgen ook de inbouw en het onderhoud van telescoop-glasbewassingssystemen.

Lees meer

Bestelgemak

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en onze service. Zo bestelt u gemakkelijk in onze webshop met de zekerheid dat uw bestelling snel in huis is. Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen, of een bezoekje brengen aan onze showroom in Rijswijk, Zuid-Holland.

Lees meer

Werkgebied

Ons werkgebied houden we bewust op lokaal niveau, dus in de buurt van onze klanten. Ons werkgebied is de Randstad. Zo blijven we goed bereikbaar voor onze doelgroep en kunnen we te allen tijde service verlenen of producten leveren. Wij beschikken over een eigen team van chauffeurs dat vlot kan leveren in de regio.

Lees meer

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten
Scherpe prijzen voor HC papierlijn!

Scherpe prijzen voor HC papierlijn!

Welk product of welke dienst heeft geen last gehad van prijsverhogingen? Tot hier en niet verder! We verlagen de bruto prijzen van de HC papierlijn!

Klaar voor de winter?

Klaar voor de winter?

Wij maken ons warm voor de winter. Onze wintercollectie zetten we langzaamaan voor u klaar. Neem een kijkje!

Prijsverhogingen bij Haagclean

Prijsverhogingen bij Haagclean

Door stijgende grondstofprijzen krijgen wij vanuit onze toeleveranciers prijsverhogingen door. Helaas kunnen wij niet anders dan deze doorvoeren.

Naar het nieuwsoverzicht

Onze merken

Haagclean is dé vakgroothandel voor de professionele schoonmaak in de Randstad. Onze relaties verdienen het beste advies en de beste producten.

Bekijk alle merken

Wilt u meer weten?
Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!