Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
 Naar overzicht
Nilfisk

Nilfisk

Wereldwijde duurzame reiniging

Leveranciers en fabrikanten van producten en apparatuur spelen een belangrijke rol in het leveren van kwaliteit en specifieke oplossingen. Zo zet Nilfisk zich in om de wereld schoner te maken. Sinds de creatie van hun eerste baanbrekende stofzuiger meer dan 100 jaar geleden zijn zij een voorloper in de innovatie van de schoonmaaktechnologie. Accountmanager Nilfisk: “Het is onze missie om wereldwijd duurzame reiniging mogelijk te maken en hiermee de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit is hoe wij - als betrouwbare partner - onze klanten vooruit helpen en waarom wij hen beloven dat Nilfisk hun dagelijkse leven schoner, veiliger en productiever maakt. De kern van onze belofte aan de klant is dat wij er zijn om zijn elke dag - iedere dag weer - een stukje gemakkelijker te maken. Onze producten en oplossingen maken andere dingen mogelijk: ‘we clear the way’.

Onze belofte gaat verder dan het leveren van reinigingsoplossingen. Wij bieden onze klanten een stukje extra vrijheid om zich te focussen op hun zakelijke doelstellingen en ambities. Na 100 jaar van toonaangevende innovaties weten wij waar en wanneer inefficiënte reiniging tot minder optimale prestaties leidt. Onze klanten vertrouwen op onze expertise, die ervoor zorgt dat de schoonmaak geen belemmering voor hun bedrijfsvoering vormt.”

De dagelijkse reiniging kan inmiddels niet meer zonder de Nilfisk VP300 stofzuiger, de opvolger van de alom bekende UZ934. En wie kent de Attix stof- en waterzuigers niet? Kortom, een zeer uitgebreid assortiment met kwalitatief hoogwaardige machines.