Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel

Productinformatie

Greenspeed Techno Floor 5L

Neutrale vloerreiniger voor dagelijks gebruik  • Droogt snel

  • Streeploos resultaat

  • Niet nodig na te spoelen

  • EU Ecolabel

Gebruiksaanwijzing


Doseer 40ml Techno Floor in een emmer van 8L. Reinig de vloer met mop of dweil. Naspoelen is niet noodzakelijk. Bij sterke vervuiling mag de dosering verdubbeld worden.


Specificaties


Aantal per verpakking: 4 bussen
Afmetingen: 18 x 14 x 28 cm
Gewicht: 5268 g
Barcode: EAN 5407003310269

Waarvoor staat EU Ecolabel?
Het EU Ecolabel of "de Bloem" (genoemd naar het logo met de bloem en de sterren) is het officiële Europese milieulabel erkend door alle landen van de Europese Unie en door Noorwegen, Liechtenstein en IJsland. Het vertelt welke producten beter zijn voor het milieu zonder aan kwaliteit in te boeten. Het EU Ecolabel is betrouwbaar en biedt zekerheid: alle producten en diensten met het label zijn door onafhankelijke instanties gecontroleerd op het naleven van de strenge milieucriteria.


Een van de sterke punten van het EU Ecolabel is dat er rekening gehouden wordt met de volledige levenscyclus van een product, vanaf het winnen van de grondstoffen tot het moment waarop het product als afval wordt weggegooid.


Per productgroep wordt er nagegaan binnen welke fase de impact op het milieu het grootst is. Dan worden er criteria opgesteld om die impact te verkleinen. Bijvoorbeeld voor een handafwasmiddel is de impact groot wanneer dit in het water terecht komt, voor een printer is dat zijn papier- en energieverbruik. Daarom zijn de criteria per productgroep heel verschillend. Producten die hun impact op het milieu tijdens de volledige levensduur verkleinen, worden beloond.


Uit welk materiaal worden de 5 l verpakkingen gemaakt en zijn ze recyclebaar?
De Greenspeed 5 l verpakkingen bestaan uit een combinatie van 50 % gerecycled plastic afkomstig van consumenten (PCR: Post Consumer Recycled) en 50 % virgin PE (Polyethyleen). De verpakkingen zijn recyclebaar.

Algemene gegevens

Artikelnummer 36895

Downloads

36895_Greenspeed_Techno_Floor_(4x5ltr)_ds._-_MSDS.pdf Bijlage 36895 Greenspeed Techno Floor (4x5ltr) ds. - MSDS.pdf
36895_Greenspeed_Techno_Floor_(4x5ltr)_ds._-_PIS.pdf Bijlage 36895 Greenspeed Techno Floor (4x5ltr) ds. - PIS.pdf

Goed te combineren met

Bijlagen

Vergelijkbaar