Menu
Zoeken
Mijn account
Categorieën
Toon lijst

Productinformatie

Greenspeed Wash Liquid 5L

Vloeibaar wasmiddel

  • Uitstekende vlekverwijdering, ook bij lage temperaturen.
  • Bevat geen optische witmakers.
  • Geschikt voor alle gekleurde was.
  • Zonnig parfum.
  • EU Ecolabel & Cradle to Cradle.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik een dosis die past bij de mate van bevuiling en de waterhardheid en volg de doseringsaanwijzingen. Kies een wasprogramma met een zo laag mogelijke temperatuur. Was altijd met een volle wasmachine.

Specificaties

Aantal per verpakking: 2 bussen
Afmetingen: 18 x 14 x 28 cm
Gewicht: 5443 g
Barcode: EAN 5407003310450

Waarvoor staat Cradle to Cradle?
Cradle to Cradle is een kwaliteitsmodel dat producten beoordeelt op basis van hun voordelige bijdrage aan mens en milieu. Het meest gekende design principe van Cradle to Cradle is 'afval is voedsel', maar Cradle to Cradle gaat veel verder. Er zijn nog twee andere belangrijke principes, namelijk 'het gebruik van hernieuwbare energie' en 'steun verscheidenheid'.

De producten worden beoordeeld in vijf categorieën:\

  • Gezonde materialen: De veiligheid van een product wordt bepaald op basis van de materialen van het product. Er wordt gecontroleerd of er geen verboden chemicaliën worden gebruikt.
  • Hergebruik: Producten worden beoordeeld op hun mogelijkheid tot hergebruik, berekend op basis van de recyclebaarheid en de hernieuwbaarheid van de materialen.
  • Hernieuwbare energie: Er wordt aangemoedigd om meer hernieuwbare energie te gebruiken dan nodig is voor de vervaardiging van het product en om de uitstoot van broeikasgassen te beperken. Op die manier ontstaat er een positieve invloed op mens en milieu.
  • Duurzaam waterbeleid: Bedrijven moeten aantonen dat ze water op een verantwoorde en efficiënte manier gebruiken. Het doel is om bedrijven te oriënteren naar een duurzaam waterbeleid en om uiteindelijk tot een productieproces te komen met een positieve invloed op waterbronnen.
  • Maatschappelijke rechtvaardigheid: De categorie maatschappelijke rechtvaardigheid verzekert de belangen van alle betrokken partijen zoals de werknemers, de klanten, de gemeenschap en het milieu.

Uit welk materiaal worden de 5 l verpakkingen gemaakt en zijn ze recyclebaar?
De Greenspeed 5 l verpakkingen bestaan uit een combinatie van 50 % gerecycled plastic afkomstig van consumenten (PCR: Post Consumer Recycled) en 50 % virgin PE (Polyethyleen). De verpakkingen zijn recyclebaar.

Algemene gegevens

Artikelnummer 37783
Verpakking
2 stuks per doos

Downloads

Goed te combineren met

Vergelijkbaar